Min helg.

Hej! Hoppas att ni har haft en underbar helg allihopa, för det har jag haft.
Fredagen spenderades i ett församlingshem med otroligt härliga människor, jag brukar hänga där varje fredag. Laga mat, umgås, sjunga och diskutera. Jättemysigt. 
Så fredagskvällen var helt klart lyckad. 
Lördagen började med ett jätteskönt medelpass som jag och min mor åkte på, känns verkligen skönt att vara igång med träningen igen förresten.
Sen när det passet var slut så åkte vi på något som heter "Bondens Dag", det är som en enda stor marknad fast utan alla dåliga kvalitets-kläder och karuseller.
Vi pratar alltså om en riktig marknad, som lika gärna skulle kunna ha ägt rum för 70 år sedan. Där fanns bland annat en hel del stånd med ekologiska råvaror, honung och hembakt bröd, sen kunde man även hitta jättesöta smycken i alla former och färger. Man kunde även kolla på extremt gamla jordbruksmaskiner, traktorer och liknande. Ja, ni får döma mig hur mycket ni vill men det är en väldigt mysig grej att göra med familjen. 
När vi kom hem från den marknaden så började jag baka kladdkakor (notera pluralen, fortsättning följer) och runt klockan 17:30 kom två av mina bästa kompisar hem till mig. Vi lagade mat (fläskfile, potatisgratäng och grönpepparsås, hur gott som helst) och hade det bara jättebra. 
Jag fick inte så himla mycket sömn i natt, så jag har varit väldigt, väldigt trött idag kan jag meddela. 
Därför har Söndagen spenderats här hemma, den har varit jättelugn. Morfar kom hit och åt middag med oss, det var nog dagens största händelse skulle jag säga. 
Det var min helg det, ser verkligen fram emot helgerna nu framöver i höst. Mysiga tjejmiddagar, filmkvällar och spadagar tänkte jag försöka proppa mina helger fulla med. 
Ungefär såhär trött har jag varit idag.
 

Onsdagsuppdatering.

Hej!
Idag har jag varit i skolan, vilket var helt okej. Vi slutade 2 timmar tidigare så det var skönt, onsdagar i allmänhet är väl ganska tråkiga. Mitten på veckan, mycket plugg och ja ni vet. 
Efter skolan åkte jag spontant hem till en av mina bästa vänner, vi hade lite picknick och det var så otroligt skönt att bara få prata av sig allting och tänka på något annat ett tag. 
Just nu längtar jag bara till helgen, har i princip hela helgen uppbokad. Vad jag hittar på får ni snart se, kommer uppdatera er med bilder, promise. 
Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag. 
 

Blondinbella, bra förebild eller tvärtom?

Hej!
Blondinbella. Vad ska man säga om henne? Jag såg upp till henne väldigt mycket när jag var yngre, hon skrev en del böcker som riktade sig till tjejer utan självförtroende alls nästan. Så jag läste de böckerna och mådde faktiskt tro det eller ej bättre. Kände mig starkare på något sätt. Så hon har hjälpt mig en hel del, men för ett tag sen fick jag se något som ändrade hela min bild av henne. 
Hon skrev ett inlägg på Facebook som kanske inte var riktigt vad jag hade förväntat mig just av henne, det stod bland annat kränkande saker om feminister (kände mig lite smått träffad redan där) sen stod det även en hel del om hennes politiska åsikt. Det klart att hon får ha sin åsikt men att klanka ner på andras åsikter på det sättet kändes verkligen inte okej. Inte alls. Så jag har en väldigt kluven bild av henne. Vad tycker ni?
 

sofialeontina.webblogg.se

Meja, 17 år. Tycker mycket om att laga mat och baka, samt umgås med vänner och läsa. Så det är ungefär det ni får läsa om här.

RSS 2.0